Събитията през февруари в групата “Кариерно развитие и малък бизнес”

Последна промяна 06.02.2023

Кариерно развитие и малък бизнес

Много се радвам, че този месец ще покрием темата за кариерната промяна и развиването на личен бранд. 

Водещи ще бъдат Лили Георгиева и Елица Костова – и двете са HR професионалисти и консултанти с богат опит. Всеки четвъртък те ще споделят съвети в специални видеа и ще отговарят на въпроси.  

Кои са другите нови водещи

За първи път този месец ще ни гостува Ирена от “Лека нощ, мило зайче”. С нея ще си говорим за детския сън – важна тема за всяка майка с малко дете. 

Неда Бресковска – Милушева също е нов автор, а нейният пост ще бъде за правата на бременните и майките. 

Таня Иванова е рехабилитатор на слуха и говора и ще ни разкаже любопитни детайли за детското развитие. 

Ето и пълната програма по дати и теми: 

 1. Лили Георгиева е консултант по кариерна промяна и личен брандинг. С нея ще се срещнем на 2 и 16 февруари в авторската ѝ рубрика „Осъзнат кариерен избор“. 
 2. Елица Костова от Voca Academy поема другата половина на кариерната рубрика под надслов  “Най-доброто мое аз”. Датите са 9 и 23 февруари. 
 3. Ирена от “Лека нощ, мило зайче” ще сподели практични съвети във „Всичко за детския сън (и още нещо)“ на 1 и 20 февруари. 
 4. Владислава Генова е маркетолог на свободна практика и собственик на микро креативна агенция за създаване на съдържание. Нейната тема е „От свободна практика към агенция“, а датите за срещата ни са 8 и 24 февруари. 
 5. Яна Хараланова e специалист по енергийна психология и бъдещ магистър по психология, писател и ментор. С нея ще се видим на живо в “Работни спринтове с ТЕС за анонимни работохолици”  на 7 и 21 февруари. 
 6. Илина Карауланова поема рубриката “Content & Copywriting за социални мрежи” на 13 и 27 февруари. 
 7. Ивелина Илиева е водещ на „Зелен поглед“. Ще си говорим как бизнесът и ежедневието ни могат да станат по-устойчиви и природосъобразни на 3 февруари. 
 8. Елица Цветкова е специалист счетоводител и на 28 февруари ще разкаже за един често срещан въпрос – “Самоосигуряващо лице или ЕООД?”
 9. Деяна Талева, собственик на Езикова школа „Инсайт“, ще ни гостува с рубриката „Бизнес комуникация на английски език“ на 10 и 17 февруари. 
 10. Силвия Николова ни очаква в „От хоби до собствен бизнес с минимален бюджет – предизвикателствата в началото“ на 22 февруари. 
 11. Неда Бресковска – Милушева е подготвила за 25 февруари темата “Права на бременните и майките”. 
 12. Таня Иванова е рехабилитатор на слуха и говора, създател на картите „РечеЗвук“. Нейната рубрика е “От кухнята – споделено за детското развитие” и ще имаме удоволствието да я четем на 11 и 26 февруари. 
 13. Мег Коновска също се включва с две авторски рубрики – на 6  февруари с “Усещане на цели” и на 18.02 с “Машината на времето”. 
 14. Калина Стойкова от Need for Neat ще бъде наш домакин на 14 и 19 февруари с рубриката “Да подредим бюрото си”.

Всички дискусии ще се случват в групата „Кариерно развитие и малък бизнес“. Заповядайте!

Александра Джандева

Аз съм Александра Джандева – журналист, комуникационен специалист и майка на три деца.

Помагам на предприемачите да покажат своята експертиза и да стигнат до точната публика в медиите и социалните мрежи.

Подкрепям жените, които са на кариерен кръстопът, обмислят преквалификация, търсят идеи за развитие на бизнес или вече имат такъв.