Kонсултации

Индивидуални консултации

Как да работите с медии и блогъри – персонална консултация

Помагам ви да станете по-разпознаваеми и да спечелите трайно доверието на журналисти и блогъри.

За кого е? 

Консултацията е подходяща за фрийлансъри и предприемачи, които планират да започнат или вече развиват активна комуникация с медии и създатели на съдържание. 

Провежда се на живо и онлайн след предварителна заявка. 

Какво научавате?

  • Как правилно да изберете с кои медии и създатели на съдържание да работите.
  • Как да се подготвите за интервю.
  • Кога и как се пише прессъобщение.
  • Как да изградите ефективна комуникационна стратегия.

Управление на онлайн репутация

Онлайн репутация – одит и персонална консултация

Изготвям одит на вашето онлайн присъствие в социални мрежи, сайт, блог и медийни изяви. 

Предлагам ви конкретни стратегии за подобрение и развитие. 

За кого е? 

Консултацията е подходяща за предприемачи, консултанти със собствена практика и фрийлансъри. 

Провежда се на живо и онлайн след предварителна заявка. 

Какво научавате? 

  • Как да подобрите своята онлайн репутация в зависимост от етапа ви на професионално/бизнес развитие и според комуникационните канали, които поддържате. 
  • Как да се представите в социалните мрежи, медиите и Google като експерт/предприемач, на когото клиентите могат да се доверят. 
  • Как да изградите убедителен имидж на професионалист.

Как да се запишете за консултация


Как да се запишете за консултация с мен

1.  Попълнете тази анкета за индивидуална консултация

2.  В рамките на 2 работни дни получавате персонална програма с темите, които ще обсъдим по време на консултацията и линк към свободните часове за месеца. 

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с мен на посочения имейл в анкетата. 


Отзиви за моята работа 

Ели Мантовска

Ели Мантовска, дипломант – магистър по “Психология на развитието” и специализант семеен терапевт

www.5pod5.com

“Благодарна съм на Александра за професионализма, грижата за моите интереси, посветеността и откритостта! Одитът и анализът, които направи за мен бяха изключително точни, задълбочени и цялостни. 

Даде ми много насоки кое работи добре, кое и как да променя, включително ме насочи към начини и инструменти, с които да подобря онлайн присъствието си и идеи как да създам и приоритизирам план за това. 

Контактът с нея течеше леко, с приятелско отношение, оригинален подход и чувство за хумор. Тази нотка, която е типична за Алекс, придаде едно приятно усещане, че съм в добри ръце и, че мога да се справя. 

Лично за мен това беше от огромно значение и ми помогна да се задействам към промяна. Благодаря ти, Александра! Сигурна съм, че всеки, който се довери на твоя професионален подход, ще спечели!”


Таня Иванова

Таня Иванова, слухово-речев терапевт/ автор 

www.motheradventureblog.com

“Работата с теб е вдъхновение и мотивация. Детайлна и всеобхватна си. Разглеждаш всичко, подготвяш се (което е изключително професионално и респектиращо). Работиш със сърце, желание, лични примери и опит, с грижа. 

Посвещаваш се на човека отсреща – това създава връзка и доверие, стопля взаимоотношенията. Откровена си, което аз особено ценя. Благодарна съм, че си мой ментор, опора и двигател!”


Ирена Припорски

Ирена Припорски, основател на „Лека нощ, мило зайче“ – платформа за консултации по ранно детско развитие, хранене и сън 

www.lekanoshtmilozaiche.com

“Алекс, каквото и да кажа, ще бъде малко и недостатъчно! Желанието ти да помагаш, устремът, с който го правиш, времето и енергията, които влагаш в това да бъдеш полезна със знанията и уменията, които имаш, са огромни! 

Благодаря ти за всички съвети, всички насоки, всички анализи и професионални препоръки – за сайта, за блога, за представянето ни в социалните мрежи. 

Благодарение на работата си с теб подобрихме цялостното си онлайн присъствие и вървим все по-целеустремено напред!”


Антония Колева

Антония Колева, Etsy Ментор

www.shehustlin.com 

“В днешно време е изключително трудно да се довериш на специалист, в непозната за теб сфера, без да чувстваш, че трябва да следиш какво и как прави. 

Е, с Алекс, нещата стоят коренно различно. 

Тя поема щафетата и те води по път към постигане на резултати, но и добиване на знания. 

Помогна ми да разбера как да открия медийни контакти, как да общувам с тях, как да им дам това, което искат и не спести да сподели тънкости, които не бих могла да открия сама. 

Алекс ме въведе постепенно и търпеливо в една нова за мен сфера и методично ми предаде знания, с които постигнах резултати. 

Още след първия ни контакт с медии, открихме такива, които искаха да участват в мое събитие и да го отразят. Препоръчвам с две ръце и нямам търпение за предстоящите ни проекти заедно!”


Деяна Талева

Деяна Талева, създател на Езикова школа „Инсайт“

www.insight-school.com

“Анализът на медийното представяне на моята школа ми помогна да разбера кои са силните страни, но и какво липсва в съдържанието, което бях създавала към онзи момент в социалните мрежи и в блога ми. 

Във връзка с очертаните липси, Алекс ми даде идеи и препоръча инструменти, с които да подобря публикациите си. Даде ми и доста насоки за неща, които не бях развила все още, като работата с инфлуенсъри и имейл маркетинга – откъде да започна и какво трябва да бъде водещо в този вид представяне на бизнеса ми.

Тепърва имам много работа да свърша в посока на медийното представяне на Езикова школа „Инсайт“, но благодарение на анализа, който Александра Джандева изготви, вече имам пътна карта и се чувствам много по-уверена и спокойна. 

Определено препоръчвам тази услуга на всички собственици на малък бизнес като мен, защото тя помага да погледнем медийното си присъствие отстрани, през погледа на експерт, и да регулираме комуникационната си стратегия, така че да повишим доверието в нашия бранд и в крайна сметка да имаме повече продажби.”


 

Александра Джандева

Аз съм Александра Джандева – журналист, комуникационен специалист и майка на три деца.

Помагам на предприемачите да покажат своята експертиза и да стигнат до точната публика в медиите и социалните мрежи.

Подкрепям жените, които са на кариерен кръстопът, обмислят преквалификация, търсят идеи за развитие на бизнес или вече имат такъв.